В галереї «Інтершик» відкрилась фотовиставка Володимира Козюка. Автор представив 30 власних фотографій, на яких зображені виключно жінки. Виставка покликана передати багатогранність жіночої натури і водночас створити позитивний образ нашої сучасниці. Світлини оспівують жіночу красу, що не залежить від віку, особливостей зовнішності, соціального статусу тощо.

Художник добре знаний на Вінниччині та за її межами. Його пейзажі представлені у музейних збірках та приватних колекціях українських артистів, політиків та бізнесменів, а зібрані ним колекції подільських старожитностей неодноразово поповнювали фонди Вінницького обласного краєзнавчого музею. 2003 року він став переможцем загальноміського конкурсу «Покровитель культури», а 2007 року отримав звання заслуженого художника України. Виданий за його участі альбом «Вінниця. Погляд у минуле» увійшов до десяти найкращих видань України.

На презентації Володимир Козюк запропонував городянам разом з ним шукати характерні жіночі обличчя. Для цього митець оголосив фотоконкурс. У творчому змаганні участь можуть взяти як професійні фотографи, так і аматори. Приймаються і особисті фото з сімейних альбомів.

УМОВИ КОНКУРСУ:

  • До участі у конкурсі приймаються чорно-білі та кольорові фотографії в друкованому та електронному вигляді; професійні та аматорські; будь-якого формату.
  • Зміст фотографії: образ жінки-матері, дружини, коханої, професіонала; жінки елегантної, красивої, сильної, духовної, мудрої, щасливої, ніжної, стильної, чарівної.
  • Конкурсанти повинні вказати: прізвище, ім’я, та по-батькові автора, свою повну поштову та електрону адресу, контактний телефон, інформацію про модель на знімку, дату і місце зйомки, за бажанням – псевдонім автора.

Якщо фотографія надсилається у друкованому вигляді, цю інформацію слід надати в супроводжувальному листі. До електронного варіанту фотографії інформація відповідно надається в електронному вигляді. Кількість робіт не обмежена.

Лариса Тимченко, відео телеканал "Віта"


Переглядів: 5758
Поширень: 0