ВІННИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ АКАДЕМІЧНИЙ ТЕАТР ЛЯЛЬОКВ обласному академічному театрі ляльок вже готуються дивувати своїх глядачів новими постановками. На засіданні художньої ради театру був представлений спектакль «Веселі ведмежата». Цю повчальну історію дітлахи дошкільного віку побачать у новому театральному сезоні, який розпочнеться з 1 жовтня.

Вінницький обласний академічний театр ляльок активно готується до відкриття нового сезону. На засіданні художньої ради театру було представлено постановку «Веселі ведмежата» - повчальна казкова історія для дошкільнят.

Образи турботливих дідуся і бабусі настільки підкорили акторів, що їм закортіло відчути ці ж емоції і поза сценою.

Перший млинець – грудкою, говорить народна мудрість. Тож, не дивно, що окрім численних плюсів, члени художньої ради театру помітили і певні недоліки.

Режисер-постановник «Веселих ведмежат» Микола Николюк переконаний: висловити власну думку може кожен. До відкриття нового сезону ще 3 місяці, тож за цей час усі недоліки встигнуть виправити.

Самі актори не засмучуються, адже у залі не було головних критиків – дітей. А жоден дорослий, як би він не старався, не зможе поглянути на виставу дитячими очима. Актори переконані – дітлахам «Веселі ведмежата» сподобаються, а у новому сезоні на них чекатиме ще одна казкова історія - «Попелюшка».


Переглядів: 3330
Поширень: 0