Нещодавно наша 15-річна співвітчизниця Юлія Гурська потрапила до фіналу національного відбору до пісенного конкурсу «Дитяче Євробачення - 2010». 31 липня у прямому ефірі Першого Національного Юлія разом із тринадцятьма своїми конкурентами змагатиметься за право представляти Україну на найпрестижнішому дитячому пісенному конкурсі, який цьогоріч проходитиме у Білорусі. Підтримати Юлію на конкурсі зможуть усі вінничани, надіславши СМС на відповідний номер.

Підтримаємо вінничанку на «Дитячому Євробаченні»Наприкінці цього тижня чотирнадцять фіналістів вирушать до оздоровчої бази «Артек» до Криму. Саме там упродовж двох тижнів Юлію та її суперників чекатимуть виснажливі тренування, репетиції та підготовка до фінального виступу, від якого залежатиме їх подальша участь у міжнародному конкурсі. Основні критерії, які виставляються до кандидатів, - подача пісні, репертуар виконавця, музичне виконання, інтонація та відповідність сценічного образу.

Спостерігати за виступами юних співаків у прямому ефірі Першого Національного вінничани матимуть змогу 31 липня. Вони зможуть підтримати Юлію Гурську, надіславши зі своїх мобільних телефонів смс-повідомлення за номером, який буде оголошено під час ефіру. Таким чином, у разі набрання потрібної кількості голосів, Юлія зможе здійснити свою заповітну мрію - взяти участь у «Дитячому Євробаченні» та гідно заявити про Вінницю на увесь світ.


Переглядів: 3171
Поширень: 0