Барвисті звуки джазових варіацій можна буде почути у концерті Free-Spoken Band і Тетяни Балакирської - 25 серпня в клубі Portal.

Free-Spoken Band - тріо молодих професійних і успішних єкатеринбурзьких музикантів, які вперше зустрівшись у 2005 році, і до сьогоднішнього часу ведуть активне творче життя, створюючи власні авторські музичні композиції.

Датою народження колективу прийнято вважати 16 червня 2008 року, місце народження - сцена Уфимського джаз-клубу. Free-Spoken Band представляє інтелектуальний джаз у стилістиці Hard-Jazz. Спрага і прагнення грати нетрадиційну «форматну» музику, винаходити і втілювати в життя незвичайні гармонійні ходи, мелодії, пасажі, ритми, емоційну подачу придуманого, дозволило колективу по праву стати Лауреатами значущих в Росії великих міжнародних фестивалів джазової музики.

Сьогоднішній девіз колективу звучить так: Free-Spoken Band - музика, яку потрібно бачити! Саме тому, кожен крок учасників у створенні та запису нових музичних треків, репетиції, поїздки, гастролі, концерти - одним словом, все життя FSB тепер знімається на відео. Незабаром шанувальники артистів зможуть побачити великий відеофільм, присвячений їхній творчості.

Тетяна Балакірська – відома у Росії та Україні як джазова журналістка та вокаліст. Музикантів пов\'язує давня добра дружба, результатом якої і стало рішення підготувати спільну програму. На її початку, у першому відділенні, прозвучать мелодійні і атмосферні авторські пісні Тетяни, які зміняться безкомпромісними розривними композиціями «Free-Spoken Band».

Турне по містах Росії та України для Free-Spoken Band та Т.Балакірської завершиться 10 вересня концертом на сцені славетного фестивалю Jazz Koktebel. А до того їх музику почують на джазових фестивалях у Ровно та Луцьку та на концертах у Львові, Кривому Розі, Донецьку, Харкові, Дніпропетровську, Києві та інших містах.

Більше інформації можна дізнатися у розділі Афіша.


Переглядів: 2683
Поширень: 0