20 жовтня вінницький дизайнер Олександр Очеретний, 32 роки, представить свою нову колекцію. Присвятив її часам Наполеона.

— Буде багато кружевних манжетів, пальта крою тих часів, — розповідає. — Взагалі цього сезону жінкам варто обирати одяг золотистого, чорного кольорів, суміш фіолетового з коричневим. Про блакитні нотки забуваємо. Буде доречною клітинка. Актуальний стиль одягу — гаучо. Тобто міський із нотками кантрі. Довгі спідниці, великі шарфи. Все об’ємне. Фактурні коміри, рукава.

У жовтні вінницький дизайнер Олександр Очеретний представить
свою нову колекціюКлієнтки Олександра часто просять порадити, який одяг краще підібрати для їхніх чоловіків.

— От нещодавно дружина одного вінницького діяча почала розпитувати про мій стиль. А який мій стиль? Назвав би його так: мікс спортивного та класичного одягу. На собі сприймаю тільки чорний колір у контрасті з білим. Люблю темне, бо не спортивна в мене фігура. Ох уж ті зайві кілограми! Усе розумію, але не можу зав’язати рот і сісти на дієту. ”Версаче” цього сезону чоловікам пропонує звужені брюки зі стрілками, які практично прилягають до тіла. Я таке точно не одягнув би!

Дизайнер вважає, що кожен чоловік повинен мати в гардеробі пальто класичного крою.

— Завтра запросять на якусь презентацію в ресторан. Там збереться богема. І тут ви заходите в болонєвій куртці. Сумка має пасувати під тон верхнього одягу. Смішно дивитися на височезного дядька з маленькою барсеткою в руках. Чим більший об’єм чоловіка, тим більша має бути сумка або портфель. Шарф — ще один із головних аксесуарів.

Нещодавно у відділі ”Ґесс” вінницького торговельно-розважального комплексу ”Магіцентр” Олександр купив собі чорний вовняний жилет за 1200 грн:

— Просто проходив повз, побачив цю річ, сподобалася. Взагалі обирати одяг треба відчуттям. Буває, заходиш у магазин, а відчуттів немає. Значить, нічого купувати тут не треба. У мене багато ”Версаче”, ”Фере”. Коли спробуєш якість ”Фере”, то вже не хочеш нічого іншого. Та буває, приглянеться щось або у Вінниці, або в Києві. А так, спеціально по магазинам не ходжу. Інколи шию собі. Найчастіше — брюки.

На осінь Очеретний підібрав собі парфум ”Eґoiст ” від ”Шанель”. У Вінниці 50-грамовий флакон коштує 700 грн.

— Від легких та м’яких ароматів слід відмовитися. Час для древесних, смольних. Одним словом — важких.


Переглядів: 11054
Поширень: 0