виставка двох відомих українських митців – скульптора Олега Пінчука та графіка Сергія Пояркова «Звалище скарбів»Вперше до Вінниці завітають зі спільною виставкою двоє відомих та розкручених митців одночасно. Українські художники – графік Сергій Поярков та скульптор Олег Пінчук у рамках програми «Міст» покажуть кращі зі своїх робіт, а також проведуть майстер-клас для усіх бажаючих!

Обидва вони - яскраві і неоднозначні фігури в сучасному українському мистецтві, входять до десятки найбільш високооплачуваних художників країни, а їх роботи - у великій моді в української еліти. Твори обох користуються незмінним попитом і коштують досить дорого.

Олег Пінчук відомий як майстер бронзового «бестіарію», тут риби можуть мати людське обличчя, а носороги - плавники. Автор вважає, що в цих образах він відображає людей - різноликих, емоційних. Сергій Поярков уміло епатує, його обличчя знайомо всім, хто дивиться популярні ток-шоу по ТВ: серед українських художників йому, мабуть, немає рівних в комерційній хватці і вмілому самопіарі. Роботи Пояркова неможливо сплутати ні з якими іншими, його графіка сюрреалістична та міфологічна, в ній є і поєднання непоєднуваного і несподівані ракурси.

Побачити «скарби» від столичних «акул арт-ринку» можна буде протягом 23 вересня – 6 жовтня 2010 р. у Центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик». Презентація виставки відбудеться 23 вересня о 18:00.

А 24 вересня о 18:00 відбудеться майстер-клас, учасники якого отримають унікальну можливість поспілкуватися з авторами у творчій атмосфері, створити під їх керівництвом оригінальний малюнок та виграти приз. Участь у майстер-класі коштує 100 грн., заявка на участь за телефоном 063 170 44 80 (бажано - до 22.09 включно).


Переглядів: 6233
Поширень: 0