Засновник та незмінний диригент вінницького камерного оркестру «Арката», музичний директор міжнародного органного фестивалю «Музика у монастирських мурах», концертуючий піаніст, органіст та викладач Георгій Володимирович Курков – гордість віницької філармонії.

Його син Ігор також музикант. Наразі він є студентом Національної музичної Академії імені П.І.Чайковського за класом гобою. Вінницьке училище культури та мистецтв імені М.Леонтовича він закінчив з відзнакою, а також здобув лауреатство всеукраїнського конкурсу імені В.Старченко у місті Рівне. У якості соліста Ігореві вже доводилось виступати на сценах Києва, Львову, Одеси та Вінниці.

У супроводі «Аркати» батько та син Куркови представлять на розсуд вінницької публіки програму, що включатиме «Концерт для гобоя з оркестром До-мажор» В.А.Моцарта, увертюру до «Егмонту» Л.Бетховена, а у другому відділені «Концерт №3 для фортепіано з оркестром» Л.Бетховена. У якості диригента оркестром запрошено Мирослава Кріля з Тернопільської обласної філармонії.

Завітайте на затишний вечір класичної музики до філармонії 9 грудня о 18.30. Подробиці про квитки та їх вартість можна дізнатися за телефонами 66-13-50 та 66-06-91.


Переглядів: 4685
Поширень: 0