«Мартові» та «Пропала грамота» в одному концертіПід час фантастичного двочастинного концерту обидва гурти гратимуть свій найновіший матеріал: «Мартові» з випущеного у травні альбому «Час», а «Пропала грамота» представлятиме свій свіжий доробок «Чудернацьку силу».

Та без сюрпризів не обійдеться, адже «Мартові» представлять декілька зовсім новеньких, ніким іще не чутих пісень. Вінницькі музиканти обіцяють ще більше драйву, ніж зазвичай, а фірмове гармонійне поєднання класичних рокових інструментів з духовими та віолончеллю, як завжди, забезпечить містичну поліфонію і бурю емоцій. Надривний голос вокаліста Сергія і вибухонебезпечна енергія барабанщиці Дани не дадуть всидіти на місці нікому – чистий, нерозбавлений фірмовий март-хаос.

«Мартові» та «Пропала грамота» в одному концертіА почнуть концерт «подільські фундаменталісти» з «ПГ» на чолі з харизматичним Павлом Нечитайлом. Широко знані за виступами на численних фестивалях, вони приїдуть підтримати «Мартові», так само, як днем раніше, «Мартові» підтримають їх київський виступ. Електроніка та акустика, елементи ф\'южну, фанку, афробіту, хіп-хопу та фольку, купа екзотичних інструментів та мелодійна гітарна поліритмія, заснована на українській музичній традиції; лірика, просякнута як духом козацьких часів, так і сучасними українськими реаліями - все це «Пропала грамота».

Поспішайте придбати квитки на унікальну звукову та видовищну феєрію від двох подільських гуртів! Вартість квитків 40 гривень (або 50 в день концерту), придбати їх уже можна у магазині «Метроном» або в приміщенні «Ультри». Початок концерту о 19.00 в неділю 13 лютого. Не пропустіть!


Переглядів: 3574
Поширень: 0