За результатами кастингу учасників четвертого сезону шоу "Народна зірка" телеканалу "Україна", який проходив  16 лютого у Вінницькому Палаці дітей та молоді, журі відібрало десятеро вінничан. 19 лютого у Києві вони змагатимуться із претендентами з інших міст за місце у тридцятці фіналістів. Саме з них 11 зірок шоу-бізнесу підбиратимуть собі пару для участі у шоу.

"Вінниця - останнє місто, де ми проводимо кастинг. Загалом, під час відбору претендентів на участь у шоу ми відвідали 16 міст України та відібрали близько 200 щасливців, які змагатимуться у фіналі. Головним критерієм відбору було вміння без музичного супроводу розкрити свій вокальний та акторський дар. Так, щоб пронизало душу, щоб журі переконалось, що ця людина безмежно талановита і має наснагу йти до перемоги. Вінничани показали, що цілком відповідають цим критеріям", - відзначила редактор проекту "Народна зірка" Тетяна Кияшко.

Обирало вокалістів із Вінниччини журі у складі продюсера Серія Грачова та педагога з вокалу Наталії Медвєдєвої. Серед майже 300 учасників вони вишукували "самородки", адже головною вимогою була відсутність у "співаків із народу" вокальної або музичної освіти. І жодних обмежень за віком або статтю.

"Половину з тих вокалістів, що ми обрали у Вінниці, я б хотів бачити у фіналі. Вони талановиті і самобутні. Наймолодшій учасниці кастингу виповнилось 7 років. Дівчинка співала нам такі позитивні дитячі пісні! Проте їй довелось відмовити, оскільки формат шоу передбачає участь доросліших співаків. Здивував нас своїм виконанням і 75-річний чоловік: у нього гарний голос, але пісні одножанрові. Він зізнався, що прийшов на кастинг шукати спонсора для свої пісень і подарував нам власний диск. Сподобалось, що у Вінниці вокалом захоплюються люди різних професій. На змагання у Києві ми відібрали водія швидкої допомоги, ученицю, студентку, лікаря-невролога. І вік учасників різний - від 15 до 46 років", - розповів член журі Сергій Грачов.

За словами організаторів шоу, учасниками фінальної частини проекту стануть десять дуетів, які складаються з зірок естради і виконавців з народу, обраних за результатами всеукраїнського кастингу. Під час кожного ефіру пари виконуватимуть музичні композиції і отримуватимуть свого роду "завдання" на наступну програму - музичний стиль, у якому їм потрібно виступити за тиждень. Оцінюватиме конкурсантів професійне журі, проте вирішальним стане голос телеглядачів, які зможуть віддати його за своїх улюбленців за допомогою смс і телефонних дзвінків.

Про свої переживання конкурсанти розказуватимуть в арт-кафе, де ведучою виступає колишня вінничанка, а тепер відома телеведуча Ольга Полякова. Переможці проекту отримають приз - 500 тисяч гривень, що дістануться "народному" учаснику, який потрапив у фінал під час кастингів.

Переможцями першого сезону проекту "Народна зірка" стало тріо Потапа, Насті та Уляни Рудакової, другого - дует "Суперблондинки" Олі Полякової та Сергія Лоба, третього - пара Асана Білялова та Злати Огневич.


Переглядів: 4400
Поширень: 0