9 березня о 19:00 у приміщенні Будинку Офіцерів відбудеться знакова для міста подія – студентський чемпіонат команд КВК на кубок Вінницьких Перців. Турнір проходитиме за генеральної підтримки Фонду Петра Порошенка.

У чемпіонаті приймають участь команди з Хмельницького, Житомира, Києва та Вінниці. Журі у складі гравців команди «Інтер.ua» визначатиме переможців за результатами двох конкурсів «Розминка» та «Фрістайл».

Організатор чемпіонату, директор збірної команди КВК Сергій Борзов очікує від гри окрім цікавих нових команд, нового матеріалу, цікавих оригінальних прийомів та, можливо, народження нових зірок молодого українського клубу веселих та кмітливих.

Фонд Петра Порошенка є послідовним партнером молодіжних проектів, в тому числі і КВК на Вінниччині та за його межами. В свій час Фонд підтримав команду Вінницькі Перці на доленосних іграх у Москві, коли вперше за багато років вінницький КВК знову було виведено на міжнародний рівень.

Родзинкою чемпіонату має стати зовсім юна (за віком гравців та власне й за тривалістю існування  команда «Тетріс» з міста Вишневе, де міський голова - вінничанин - сам ініціював поїздку команди на цьогорічний чемпіонат. Молодь їде переймати досвід своїх «хрещених» Вінницький Перців.


Переглядів: 3623
Поширень: 0