Преса довго обговорювала концерт-закриття 13 фестивалю «Міжнародні дні джазової музики у Вінниці». Концерт, який подарував культурний шок, жодного не залишив байдужим  щодо презентованої програми.

ВІН ПОВЕРТАЄТЬСЯ! Він повертається до нас із новим проектом, щоб знову здивувати. Проект «Ранок карнавалу» викликав бурю емоцій та шквал гарних відгуків преси та глядача. Ми ніколи не бачили, що відбувається за лаштунками при підготовці до карнавалу або після нього. «Джаз-кабаре» на чолі з лідером Дмитром Хоронько відкриє завісу таємниці та знову шокує.

Хоронько–оркестр це безперечно унікальний колектив професійних музикантів, який очолює драматичний актор. Це не стільки оркестр, скільки театр джазу, в основі якого – імпровізація та безпосереднє спілкування із глядачем. Кожна композиція або пісня – маленька вистава, який має свій образ, характер та наповнений пристрастю і сюжетними колізіями. Сам Хоронько – це людина-оркестр. І це не пов’язано з його вмінням грати на різноманітних музичних інструментах. В його власному оркестрі – обліки, речитативи, паузи та пристрасні, навіть гротескні інтонації. Це буревій, який захоплює нас та переносить у світ тої вистави, яку він грає: зараз і тут. Його герой п’яніє, заграває із залою, сіється та хуліганить. Його кабаре наповнено духом карнавалу, буфонади і гротеску. Музика, яку він виконує, слухає його і підкоряється його таланту.

Концерт відбудеться 29 квітня у ККЗ «РАЙДУГА». Початок о 19 год.

Довідки за телефонами 691-731 та 699-195. Квитки продаються в концертно-театральних касах міста. Доставка квитків по місту безкоштовно.


Переглядів: 4095
Поширень: 0