Посадовець відзначив високий результат співробітництва податкової служби області та територіального відділення АППУ: зокрема, ініційований Асоціацією платників податків України Рейтинг сумлінних платників податків стимулює суб’єктів господарювання, які працюють в регіоні, до високого рівня добровільної сплати належних податків і зборів. Посадовець звернувся до присутніх: „Ділове спілкування передбачає взаємну відповідальність. Зі свого боку ми, податківці, завжди готові разом з вами виважено розглянути будь-які спірні питання, які стосуються ряду конкретних підприємств. Якщо від вас чуємо обґрунтовану пропозицію – обов’язково її враховуємо у своїй діяльності.

Такий інтерактив в основному відбувається під час спільних заходів, які проходять в рамках переходу податкового відомства від фіскальних до сучасних сервісних методів роботи. Я бажаю усім представникам бізнесу успішної діяльності та збільшення рядів вашої організації !”

Голова відділення Юрій Захарчук ознайомив присутніх зі складом обласного керівництва, а також представив нових членів асоціації в регіоні. У своєму виступі він зауважив, що регіональне представництво Асоціації не лише бере активну участь у спільних із податковою службою просвітницьких заходах, але й приєднується до проведення конкурсу дитячої творчості "Податки очима дітей" та благодійних акцій, які проводить податкова служба.

Довідка:

Територіальне відділення у Вінницькій області було створене 25 вересня 2009 року за рішенням ради. На даний час асоціація налічує біля 100 юридичних та фізичних осіб. Серед них такі підприємства і організації як ТОВ «АВІС», АКВ Українське каолінове товариство, Вінницька харчосмакова фабрика, Вінницький завод «Пневматика», Гайсинський молокозавод, спеціалізована будівельна компанія «Водпроект» та інші. місцеві відділення АППУ діють в містах Жмеринці, Хмільнику, Козятині.



Переглядів: 4242
Поширень: 0