Інтернет-конференція запланована на 8 лютого 2013 року з 10–00 до 11–00 години за адресою: http://www.inforbuh.com.ua/ua/consultations.

Про це повідомляє відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Вінницькій області, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

"Користувачі Інтернету 8 лютого 2013 року з 10–00 до 11–00 години мають нагоду поспілкуватися он-лайн із головою ДПС у Вінницькій області Іриною Зленко. Тема Інтернет-конференції - декларування доходів. Свої питання вінниччани можуть поставити за адресою http://www.inforbuh.com.ua/ua/consultations", - йдеться у повідомленні.

У податковій нагадали, що насамперед, очікують декларації тих громадян, хто отримував доходи за кордоном, подарунки чи спадщину, здавав у оренду майно, отримував інвестиційний прибуток. Окрім того, не варто баритися і тим, хто має намір реалізувати своє право на податкову знижку, декларуючи витрати, як от за навчання чи іпотечне кредитування.

Водночас, податківці наголосили, що цьогоріч для подання декларації не обов’язково йти до податкової служби за місцем проживання або до поштового відділення. Починаючи з 1 січня 2013 року, задекларувати свої доходи стало можливим і засобами електронного зв’язку в електронній формі. "Щоб з\'ясувати усі незрозумілі питання щодо порядку заповнення та подання декларації, можна звернутись до Центрів обслуговування платників податків або до органів державної податкової служби податкової інспекції за місцем проживання", - порадили у податковій.

З усіма питаннями та відповідями, які були надані у ході проведення Інтернет-конференції платники мають  змогу ознайомитись на сторінці: http://www.inforbuh.com.ua/ua/consultations/details/4 .
 



Переглядів: 4151
Поширень: 0