У грудні 2008 року населення міста розрахувалося за спожиті послуги на 90 %. «У зв\'язку з економічним станом в країні у нас були сумніви щодо рівня проплат, - каже перший заступник міського голови Іван Михайлюк, - та приємно, що населення міста свідоме і розуміє необхідність розрахунків за житлово-комунальні послуги. У січні проплати склали 86 %, а для першого місяця року це дуже високий показник. Я хочу подякувати вінничанам, разом з тим, таку ситуацію нам необхідно втримувати і надалі». 7 лютого нарахування за спожиті комунальні послуги будуть передані на розрахункові пункти та ощадкаси.

Середній рівень проплат теплопостачальних організацій України перед ДК «Газ України» за січень 2009 року є досить низьким - 38 %, рівень розрахунків вінницьких тепловиків - 40 %. «Ціна газу наразі залишається старою, - розповідає Іван Михайлюк, - повноцінних договорів немає, та «Вінницягаз» вже нагадує, що через відсутність повних розрахунків за спожитий у січні природній газ при відсутності обґрунтувань щодо спроможності розрахуватися за газ - у лютому будуть надані приписи про припинення газопостачання з 5 лютого значній частині теплопостачальних організацій Вінниці, тому керівники повинні сприйняти це повідомлення як офіційне попередження. Аналізуйте, беріть доказову базу і звертайтесь до кураторів ДК «Газ України» і гарантуйте 100 % оплату газу».

Іван Михайлюк також зазначив, що з 4 лютого ДВС розпочинає конфісковувати майно злісних неплатників, на яке за рішенням суду накладено арешт.


Переглядів: 3410
Поширень: 0