Про це під час брифінгу повідомив Олег Мартинюк, начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління Міністерства доходів і зборів у Вінницькій області.

Загалом, за словами посадовця, станом на середину квітня близько 10 тисяч жителів області взяли участь у деклараційній кампанії. Цікаво, що близько половини з них – претенденти на отримання податкової знижки. Більшість з цих людей – майже 4 тисячі – сплачували кошти на користь закладів освіти. Відтак мають нагоду відшкодувати частину коштів, витрачених на навчання. До закінчення деклараційної кампанії залишились лічені дні.

Тим же громадянам, хто ще не встиг подати декларацію про доходи за минулий рік, податківці радять не зволікати, адже зробити це потрібно до 1 травня. Доречі, усі податкові інспекції працюють за подовженим робочим графіком, а також у вихідні та святкові дні. Інформацію про режим роботи органу ДПС за місцем проживання, де здійснюватиметься приймання декларацій, можна дізнатись на сайті ДПС у Вінницькій області.

Нагадуємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України.

Головне управління Міністерства доходів і зборів у Вінницькій області



Переглядів: 3011
Поширень: 0