Так, на початок 2013 року борг суб’єктів господарювання Вінницької області перед своїми працівниками склав 13 млн. 972 тис.грн, А вже на 1 липня поточного року сума заборгованих зарплат знизилась до 11 млн. 327,7 тис. грн. та зменшилась майже на 20 відсотків. При цьому, заборгованість за економічно активними підприємствами зменшилась більше ніж удвічі, з 6 498,1 тис.грн. до 3 073,8 тис.грн.

Таких показників вдалося досягти завдяки концентрації спільних зусиль підрозділів Міндоходів Вінниччини, органів місцевої влади та бізнесу області. Так, впродовж 6 місяців 2013 року за результатами засідань комісій при місцевих органах влади та робочих груп при ДПІ більш ніж 94 відсотки запрошених підприємств погасили понад 1 млн. 800 тис.грн. зарплатних боргів, а бюджет збагатився майже на 368 тис.грн. податку на доходи фізичних осіб.

Нині працівники підрозділів Міндоходів Вінниччини у тандемі з органами місцевої влади продовжують докладати максимум зусиль для зниження заборгованості із заробітної плати до нуля, і тим самим сприяти поліпшенню умов для розвитку малого та середнього бізнесу, де вінничани могли б реалізувати свій професійний хист та мати фінансові можливості утримувати свої родини.

 



Переглядів: 2828
Поширень: 0