Це на 168,7 млн.грн. або 10,6 % більше аналогічного періоду минулого року. При цьому, посадовець підкреслює, що у регіоні зберігається, позитивна тенденція мобілізації коштів на користь місцевих громад.

Як і раніше, завдяки сумлінності вінницьких роботодавців, у лідерах надходжень до місцевого бюджету – податок на доходи з фізичних осіб. Він складає 1 млрд. 239,6 млн.грн. або понад 70 % усіх платежів до місцевої казни. Наступною за розміром є плата за землю. Її власники землі та землекористувачі сплатили у розмірі 241,8 млн.грн. або майже 14% усіх надходжень до місцевого бюджету. Замикає трійку лідерів єдиний податок. За 9 місяців 2012 року від спрощенців регіону надійшло 144 млн.грн. або 8%.

Ірина Зленко переконана, що досягти таких високих показників тільки зусиллями працівників Міндоходів Вінниччини без тісної співпраці з платниками податків області та органами місцевого самоврядування було б неможливо. Відтак, висловлює сподівання на подальшу підтримку та взаєморозуміння у виконанні важливої справи – формування місцевих бюджетів, кошти яких місцеві громади мають змогу використовувати на фінансування власних соціально-економічних потреб.



Переглядів: 2845
Поширень: 0