Засідання Громадської радиНа останньому в цьому році засідання Громадської ради підбивали підсумки роботи та визначали вектори впливу і контролю за діяльністю підрозділів Міндоходів Вінниччини. Також обговорили пропозиції з удосконалення норм податкового законодавства, підготовлені на нещодавньому засіданні тимчасової комісії Громадської ради.

Важливо, що у нинішньому році співпраця Міндоходів та громадськості Вінниччини вийшла за формат офіційних засідань. В області активно проводилися „круглі столи”, фокус-групи, знайомства з особливостями роботи Центрів обслуговування та митних постів.

За словами начальника Головного управління Міндоходів у Вінницькій області Геннадія Федика, такий діалог - це можливість професійно, ефективно, а головне – оперативно вирішувати ряд нагальних питань, що виникають у взаємовідносинах влади та бізнесу. Очільник підрозділів Міндоходів Вінниччини висловив сподівання й в подальшому на такий ефективний зворотній зв’язок. „Тільки на основі ваших пропозицій, спільних обговорень ми зможемо знайти найбільш оптимальні рішення, які будуть направлені до Міністерства доходів і зборів України та сприятимуть для вдосконаленню податкової і митної системи”, – зауважив Геннадій Федик, звертаючись до представників громадськості.



Переглядів: 2830
Поширень: 0