Начальник відомства зауважив, що запровадження процедури електронного декларування, інших спрощень, дозволило значно скоротити час здійснення митних процедур. Кількість випадків затримки оформлення зменшилась майже у 2, 5 рази.

На Вінницькій митниці відбувається постійний та всебічний контроль за митною вартістю, класифікацією та країною походження товарів. Також відомство ефективно протидіє митним правопорушенням, не допускає незаконне переміщення товарів та транспорту через митний кордон України. Микола Харкавий наголосив, що тримає на контролі роботу структурних підрозділів митниці для недопущення правопорушень і проявів корупції.

Поряд із забезпеченням дохідної частини бюджету, створюються комфортні умови для розвитку міжнародної торгівлі, спрощення процедур митного контролю. Активно впроваджується діалог з представниками митних брокерів та суб’єктами зовнішньоекомічної діяльності. Створення зручних умов для розвитку і ведення бізнесу в регіоні – один з пріоритетів Вінницької митниці.

Також Микола Харкавий зазначив, що Вінницька митниця Міндоходів, у відповідності до Стратегічного плану розвитку Міністерства доходів і зборів України на 2013-2018 роки, і в подальшому докладатиме максимум зусиль для забезпечення повноти сплати митних платежів, податків та зборів, одночасно розвиваючи партнерські відносини з громадянами та бізнесом.



Переглядів: 3125
Поширень: 0