Організація роботи з розгляду звернень та особистого прийому громадян є одним із важливих напрямків діяльності органів державної влади. Безпосереднє спілкування з громадянами дає можливість захищати їх конституційні права, зміцнювати законність і правопорядок.

На Вінницькій митниці затверджено графік особистого прийому громадян та представників юридичних осіб. Його можна знайти на суб-сайті ГУ Міндоходів у Вінницькій області (http://vin.minrd.gov.ua/pryimalnia-gromadian/grafik-osobistogo-priyomu), а також на інформаційних стендах в адмінприміщенні митниці, на митних постах.

Крім того, щовівторка представники бізнес-спільноти можуть поспілкуватися з керівником митниці. Обговорити проблеми, які виникають під час здійснення митних процедур, шляхи їх розв’язання, а також об’єднання зусиль у протидії службовим зловживанням. Звернутися для отримання необхідних роз’яснень, консультацій актуальних питань, пов’язаних зі здійсненням митної справи та практикою застосування митного законодавства, а також надати пропозиції до нормативних документів.
 



Переглядів: 4354
Поширень: 0