З них більше 67 тисяч отримали платники у Центрах обслуговування, які працюють майже у кожному районному центрі Вінниччини.

Найбільше громадяни звертаються стосовно видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Таких послуг за останні шість місяців надали 33,5 тис.

Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі довідки щодо поданої декларації про майновий стан і доходи (податкової декларації) та реєстрації розрахункових книжок. Таких послуг з початку року надали 10,6 тис. та 4,6 тис. відповідно.

«ГУ Міндоходів у Вінницькій області намагається створити якомога зручніші умови для усіх платників. Вчасно інформувати про зміни і нововведення, оперативно та фахово консультувати. Це, у результаті, допомагає платникам зменшити витрати на виконання податкових зобов’язань», − каже керівник відомства Мирослав Продан. За його словами, у 2014 році майже 2, 5 тисячі платників Вінниччини залишили позитивні відгуки про роботу місцевих Центрів обслуговування.



Переглядів: 2969
Поширень: 0