Сьогодні фахівці підрозділів Міндоходів Вінниччини, представники обласного пенсійного фонду та громадськість регіону зібрались разом для обговорення нагальних питань. Серед іншого йшлося про останні зміни в податковому законодавстві та перспективи створення Служби фінансових розслідувань.

Влада і громада Вінниччини знову сіли за „круглий стіл”

Піднімалося також питання і щодо координації роботи між органами Пенсійного фонду та підрозділами Міністерства доходів і зборів під час процедури проведення перевірки тим суб’єктів діяльності, за якими до Державного реєстру було внесено запис щодо припинення ними підприємницької діяльності.

Влада і громада Вінниччини знову сіли за „круглий стіл”

Кожен із учасників зібрання мав можливість висловити своє бачення вирішення проблемних питань та внести пропозиції щодо вдосконалення механізму адміністрування платежів до бюджетів, які після опрацювання та узагальнення  будуть направлені до Міністерства доходів і зборів для подальшої реалізації.

Влада і громада Вінниччини знову сіли за „круглий стіл”

Отож, Вінниччина у черговий раз підтвердила, що у регіоні влада, бізнес та громадськість дослухаються одні до одних. Відтак спільними зусиллями  розглядають проблемні питання та шукають механізми їх вирішення.



Переглядів: 3145
Поширень: 0