Зокрема, протягом січня-серпня 2014 року проведено 136 службових перевірки та розслідувань, серед яких – 32 за зверненнями фізичних та юридичних осіб. За результатами проведених службових перевірок та розслідувань інформація підтвердилась в 96 випадках, у тому числі 10 за зверненням.

Керівникам структурних та територіальних органів ГУ Міндоходів у Вінницькій області та Вінницької митниці Міндоходів України внесено 33 подання для вжиття заходів реагування. І як наслідок, до 52 працівників вжито заходи дисциплінарного впливу.

Окрім того, до правоохоронних органів направлено 93 матеріали службових перевірок для надання правової оцінки та прийняття рішення, згідно чинного законодавства. За ними, органами прокуратури протягом січня-серпня поточного року розпочато 10 кримінальних проваджень за фактами перевищення службових повноважень та службового підроблення службовими особами структурних та територіальних органів ГУ Міндоходів у Вінницькій області та Вінницької митниці Міндоходів України.

Утім, не перевірками єдиними. Одним з пріоритетних напрямків роботи фахівців підрозділу внутрішньої безпеки області залишається упереджувальна та роз’яснювальна робота серед працівників податкової та митної служб, а також кандидатів на заміщення вакантних посад. 

А для всіх небайдужих нагадуємо, що в управлінні внутрішньої безпеки працює цілодобова лінія телефону „довіри” ((0432) 660205). Подзвонивши сюди можна повідомити про будь-які корупційні прояви з боку працівників органів Міндоходів у Вінницькій області та Вінницької митниці. Окрім цього, в Державній фіскальній службі України діє інтерактивний антикорупційний сервіс «Пульс» (044) 284-00-07, на який є можливість цілодобово повідомляти про неправомірні дії або бездіяльність працівників Служби.



Переглядів: 3049
Поширень: 0