Керівник ГУ ДФС у Вінницькій області Мирослав Продан каже, що це краще очікуваних показників приблизно на 180 мільйонів гривень.

Найбільший відсоток від усіх надходжень склав податок з доходів фізичних осіб – понад 1, 486 млрд. грн. Більше 309 мільйонів гривень надійшло від сплати податку на прибуток підприємств, понад 279 мільйонів акцизного податку із вироблених в Україні товарів та майже 280 мільйонів плати за землю. Усі ці види сплат збільшились порівнюючи з аналогічним періодом минулого року.

Також Мирослав Продан зазначає, що податкова служба зазнає чергової реорганізації, але змінюється не лише структура і назва. Наразі головне – це поступове впровадження нового пакету реформ, які повинні підтримати економіку України. Над ним працює багато фахівців, які доопрацьовують різні деталі, враховуючи думки представників бізнесу та громадськості. Проте, незважаючи на усі нововведення, працівники обласного апарату і його структурних підрозділів активно працюють для забезпечень надходжень до бюджетів різних рівнів.



Переглядів: 2704
Поширень: 0