Загалом цьогоріч  Вінницька митниця перерахувала до держказни понад 310 мільйонів гривень. Про це повідомив керівник відомства Олександр Савчук під час засідання круглого столу з представниками Громадської ради при ГУ ДФС України у Вінницькій області, керівниками підприємств та декларантами.

Обговорили на зустрічі також виконання норм закону №73-VIII від 28.12.2014 «Про заходи щодо стабілізації платіжного балансу України відповідно до статті XII Генеральної угоди з тарифів і торгівлі 1994 року і питання забезпечення повноти оподаткування та достовірності декларування.

Спілкуючись із митниками представники підприємств-товаровиробників запропонували розширити перелік життєвонеобхідних товарів або звільнити суб’єктів від сплати імпортного збору за сировину, яка відсутня в Україні. Також присутні вирішили забезпечувати належну взаємодію митниці, Громадської ради при ГУ ДФС України у Вінницькій області, керівників підприємств, декларантів, брокерів аби забезпечувати повноту і достовірність декларування, підтримання комфортних умов для ведення бізнесу сумлінними платниками податків.



Переглядів: 3251
Поширень: 0