Про це повідомив перший заступник міського голови Іван Михайлюк на оперативній нараді з керівниками підприємств теплоенергетичного комплексу міста. Установи та організації, які фінансуються з державного бюджету, боргують на сьогоднішній день 2 млн. 345 тисяч грн., це на 600 тисяч більше ніж у відповідний період минулого року. Інші споживачі мають борг перед тепловиками - 2 млн. 900 тисяч грн.

До 10 вересня теплопостачальні організації міста мають привести у належний стан проїжджі частини, тротуари та зелені зони, в межах яких проводилися розкопки для заміни мереж теплопостачання, та повністю підготувати свої підприємства до нового опалювального сезону. Продовжується також промивка мереж централізованого водопостачання у будинках, які цього потребують.

До цього часу так і не відновлено гаряче водопостачання будинків, які обслуговує підприємство «Моріс». Мешканці цих будинків уже три місяці залишаються без гарячої води (з 10 червня). Підприємство «Моріс» є єдиною теплопостачальною організацією міста, яка не отримала лімітів газу від ДК «Газ України» через несплату боргів за використаний газ. Адже постачальник блакитного палива вимагає 100 % проплати за поточне споживання. За словами Івана Михайлюка, на номер телефону «Цілодобової варти» міської ради постійно надходять скарги від мешканців мікрорайону, який обслуговує дане підприємство. Однак підприємство є приватним, і в незадовільній роботі і неможливості налагодити роботу з ДК «Газ України» віце-мер звинувачує керівництво «Моріса», зазначаючи, що директор підприємства Віктор Кирийчук не відповідає займаній посаді.


Переглядів: 3058
Поширень: 0