За них підприємства сплатили понад 52, 5 млн. грн. акцизного податку. Фахівці управління оподаткування підакцизних товарів ГУ ДФС у Вінницькій області минулого місяця провели 13 перевірок роботи представників ОДПІ на акцизних складах підприємств-виробників спирту і лікеро-горілчаних напоїв.

Перевіряли також роботу на податкових постах, створених на підприємствах, що займаються виробництвом лікарських засобів із використанням спирту, отриманого за нульовою ставкою акцизного податку. Таку роботу проводять системно, задля упередження податкових порушень і зловживань посадовими особами.

У травні фіскальна служба Вінниччини видала 455 ліцензій на роздрібну торгівлю алкоголем та сигаретами. Керівник відомства Мирослав Продан зазначає, що до місцевого бюджету від ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами  минулого місяця  надійшло 1258,2 тис. грн. Від ліцензування оптової торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами протягом травня 2015 року бюджет отримав 995 тис. грн.



Переглядів: 2251
Поширень: 0