Найбільш запитуваною є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Станом на 01.07.2015 року надано 31,7 тис. таких послуг. Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію) та реєстрації книги обліку розрахункових операцій. Таких послуг за півроку вінничани отримали понад 14 тис. та 7 тис. відповідно.

Для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку в якій зазначені дані про суб’єкта, що її надає, нормативно-правові акти, які регламентують умови  отримання.

Так, зокрема, з інформаційної картки платники можуть дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо. Обслуговування платників податків на території Вінницької області здійснюється у 22 ЦОП, що надають свободу доступу платникам в отриманні консультаційних, інформаційних та адміністративних сервісів і послуг.



Переглядів: 2765
Поширень: 0