Кожен із претендентів представив комісії власне бачення роботи підрозділу, який у подальшому планує очолювати. Після спілкування та детального обговорення Радою з кадрових питань було вирішено із усіх претендентів на керівні посади рекомендувати начальнику ГУ ДФС у Вінницькій області Мирославу Продану: на посаду начальника Немирівської ОДПІ – Лілію Пастушенко, начальника Тульчинського відділення цієї ж інспекції – Віталія Чубу, начальника Шаргородського відділення Жмеринської ОДПІ – Олега Богуцького, начальника Чечельницького відділення Бершадської ОДПІ – Сергія Матвієнка.

Окрім того, Рада вирішила надати рекомендації для затвердження на посаді першого заступника начальника Гайсинської ОДПІ Володимира Підвашецького, а на посаді першого заступника начальника Жмеринської ОДПІ Олену Павельчук.

Кандидатів на посади у фіскальну службу області заслухали на Раді з кадрових питань

Нагадаємо, щоб уникнути нарікань на процедуру прийняття на роботу до фіскальної служби області, особливо на керівні посади, за ініціативи очільника фіскальної служби Вінниччини Мирослава Продана, було прийнято рішення щодо створення та активного функціонування такого дорадчого органу як Рада з кадрових питань. Наразі – це група професіоналів, до складу якої, зокрема, входять представники відомих на теренах області громадських організацій. Співбесіди з претендентами проходять не формально, а досить принципово та конструктивно. Цьому сприяє і попереднє розміщення на суб-сайті оголошень щодо вакансій та дати засідань Ради, що дає можливість завчасно отримати всю інформацію про претендентів.

Після детального обговорення члени Ради приймають рішення: рекомендувати претендента на посаду або ж відмовити в рекомендації.



Переглядів: 2856
Поширень: 0