Також протягом минулого місяця Вінницька митниця пропустила через митний кордон України 40,7 тисяч транспортних засобів і 303 тисячі громадян.

Сальдо зовнішньої торгівлі товарами, за результатами митних оформлень у Вінницькій митниці ДФС, залишається позитивним і становить 7 млн. дол. США. Обсяги оподаткованого імпорту склали 31,5 тисяч тонн вартістю 34,8 млн. дол. США. У липні до Державного бюджету України перераховано майже 221 млн. грн.

Аби не допускати заниження бази оподаткування, митниця постійно здійснює багаторівневий контроль за достовірністю декларування митної вартості товарів та її складових. За результатами роботи протягом липня 2015 року базу оподаткування збільшено на 28 млн. грн., як наслідок – додатково перераховано до Держбюджету майже 9 млн. грн. податків.

Найбільші суми додаткових надходжень за напрямком коригування митної вартості забезпечили лаки на основі акрилових полімерів, причепи та напівпричепи, добрива мінеральні, сідельні тягачі та трактори, деревина одношарова (шпон), автотранспортні засоби, органічні поверхнево-активні речовини, мотоцикли двохколісні.



Переглядів: 2534
Поширень: 0