Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактом ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах одним із вінницьких товариств.

Установлено, що посадові особи підприємства, проводячи фінансово-господарську діяльність та маючи реальну можливість, протягом півтора року не сплачували податок на прибуток. У зв’язку з цим, до бюджету не надійшло майже 10 млн грн обов’язкових платежів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо вчинення посадовцями злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, триває.

Також прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у двох кримінальних провадженнях, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактами ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах двома товариствами з обмеженою відповідальністю.

Установлено, що службові особи підприємств, проводячи фінансово-господарську діяльність з реалізації нафтопродуктів, протягом 2014-2015 років ухилялись від сплати ПДВ та акцизного податку.
У зв’язку з такою протиправною діяльністю, до бюджету не надійшло майже 37 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях щодо вчинення посадовцями злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України, триває.



Переглядів: 3553
Поширень: 0