Вінницька область одна з п’яти областей України, яка була відібрана Фондом Східна Європа для реалізації Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)«Лідерство в економічному врядуванні».

Відповідальним за співпрацю з Програмою USAID «Лідерство в економічному врядуванні» в регіоні визначено Департамент регіонального економічного розвитку облдержадміністрації.

Перший захід в рамках реалізації Програми у Вінницькій області відбувся 7 жовтня - спеціалізований семінар на тему «Експортної можливості для малого та середнього бізнесу».

Бізнесменів Вінниччини навчали, як виходити на європейські та світові ринки

В семінарі взяли участь 30 представників малого та середнього бізнесу Вінниччини. Учасники зібрання мали можливість отримати практичну інформацію з питань виходу на європейські та світові ринки. А саме: експортне планування, дослідження ринку, ринкові «маршрути», пошук можливостей та бізнес-контактів в Інтернеті та поза ним, управління контактами та вдосконалення, умови продажу, страхування, правові аспекти міжнародної діяльності, експортна документація.

Бізнесменів Вінниччини навчали, як виходити на європейські та світові ринки

До кінця 2015 року в рамках реалізації Програми USAID «Лідерство в економічному врядуванні» у Вінницькій області планується провести ряд заходів. Так, передбачаються тренінги з питань регуляторної політики у сфері підприємництва для місцевих органів влади та представників малого та середнього бізнесу, зокрема щодо запровадження нових інструментів оцінки регуляторного впливу. Крім того, заплановано засідання «круглого столу» за участю бізнес-асоціацій, недержавних організацій, які представляють малий та середній бізнес, представники обласної Ради та державної адміністрації з питань стратегії розвитку малого та середнього бізнесу та інструментів державної підтримки малого та середнього бізнесу.



Переглядів: 3632
Поширень: 0