Впродовж січня-жовтня 2015 року за рахунок реалізації безхазяйного майна фіскальна служба Вінниччини додала в бюджети 780,5 тис. грн. За словами в.о.начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського з них до державного бюджету надійшло 286,2 тис грн, до місцевих – 494,3 тис. грн. Завдяки збільшенню обсягів виявленого та реалізованого безхазяйного майна доходи бюджетів зросли проти аналогічного періоду 2014 року на 236 тис. грн.

Високопосадовець підкреслює, що такого позитивного результату з цього напряму роботи вдалось досягти, зокрема, за рахунок налагодженої ефективної співпраці з територіальними органами місцевого самоврядування та правоохоронними органами.

Всього за 10 місяців поточного року фіскальною службою Вінницької області взято на облік майна з ознаками безхазяйного на суму 1 млн 11.7 тис. грн.

Нагадаємо, реалізацію безхазяйного майна, яке перейшло в власність держави та зберігання безхазяйного або іншого майна, що перейшло у власність держави проводять уповноважені торгівельні організації.

Наразі, у Головному управлінні ДФС у Вінницькій області триває конкурс на включення суб’єктів господарювання до Єдиного реєстру торгівельних організацій, яким надається право реалізації та зберігання безхазяйного та іншого майна, що перейшло у власність держави, у 2016 році.

Необхідні для участі у конкурсі документи приймаються до 04 грудня  за адресою : ГУ ДФС у Вінницькій області, Хмельницьке шосе, буд. 7, м. Вінниця, 21100. Телефон для довідок (0432) 59-23-46.  



Переглядів: 2569
Поширень: 0