10 березня 2016 року в приміщенні Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації за сприянням проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) була проведена фокус група щодо вивчення стану інвестиційної діяльності у Вінницькій області під керівництвом експерта з регіонального розвитку проекту ЄС - Василя Федюка. Про це повідомляє департаментрегіонального розвитку облдержадміністрації

Захід був розбитий на два етапи. В першому етапі взяли участь профільні представники структурних підрозділів облдержадміністрації. Другий етап був проведений з представниками виконавчої влади, бізнесу та громадськими діячами.

В рамках проекту "ПРОМІС" у Вінниці обговорили фактори, які впливають на розвиток бізнесу та стан інвестицій

На засіданнях обговорювалися питання оцінки факторів, які впливають на стан інвестиційного та бізнес середовища, ідентифікація бар’єрів та перешкод для інвестування. Також наводилися приклади успішної реалізації інвестиційних проектів.

Експертами проекту ПРОМІС буде проведено аналіз даних, отриманих на фокус групі, за їх результатами будуть надані практичні рекомендації, впровадження яких сприятиме поліпшення інвестиційного середовища та зростання надходження інвестицій в економічний розвиток Вінницької області.



Переглядів: 2468
Поширень: 0