До уваги громадських організацій та бізнес-асоціацій Вінниччини

За підтримки та сприяння обласної державної адміністрації в рамках підписаного Меморандуму Фондом Східна Європа на території Вінницької області впроваджується Програма USAID «Лідерство в економічномуврядуванні».

В рамках Програми USAID ЛЕВ, оголошено конкурс дорожніх карт для громадських організацій 5 областей (Вінницька, Київська, Львівська, Тернопільська та Херсонська області). Конкурс передбачає розробку та адвокацію Дорожніх карт (ДК) на рівні територіальних громад/об’єднань територіальних громад для зменшення регуляторних бар'єрів та покращення бізнес середовища для МСП в області.

Мета конкурсу: широке залучення представників громадянського суспільства до розробки Дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва на рівні територіальних громад/об’єднань територіальних громад. У даному конкретному конкурсі організатори під дорожньою картою мають на увазі опис послідовних кроків (заходів), розроблених за участі та з урахуванням інтересів всіх зацікавлених сторін, реалізаціяяких дозволить досягти поставленої мети конкурсу, а саме - зменшити регуляторні бар'єри та покращити бізнес середовище для МСП.

Оголошено конкурс Дорожніх карт для розвитку малого та середнього підприємництва

Учасники Конкурсу: До участі у конкурсі запрошуються: неприбуткові, зокрема громадські організації (в тому числі громадські об’єднання та спілки).

Переможці конкурсу, відібрані конкурсною комісією, отримають міні-грант обсягом до 100 тис.грн. (планується, що середній розмір гранту становитиме 50-80 тис. грн) на вдосконалення (доопрацювання) Дорожніх карт та їх адвокацію.

Участь та умови подачі заявок за посиланням

Контактна особа: Ольга Красовська([email protected], (044)235-64-85



Переглядів: 2383
Поширень: 0