За торгівлю підакцизними товарами впродовж січня-квітня 2016 року платники податків Вінниччини перерахували до бюджетів майже 112 млн. грн. При чому місцеві бюджети отримали з цієї суми понад 107 млн. грн. або близько 96 відсотків.

Зокрема, за звітний період господарники Вінницької області сплатили більш ніж 100 млн. грн. акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання  роздрібної торгівлі підакцизних товарів, понад 6 млн. грн. плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, та 1 млн. грн. за оптову торгівлю цими ж товарами.

Додамо, що за даними Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Вінницькій області на території  області та міста Вінниці діє 7584 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Зокрема, у квітні 2016 року видано 874 ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, зокрема алкогольними напоями – 482,  тютюновими виробами - 392. Разом із тим, з початку року за несвоєчасну сплату чергового платежу призупинено дію 297 ліцензій,  347 ліцензій анульовано.



Переглядів: 1861
Поширень: 0