«Круглий стіл» за участі народного депутата Сергія Кудлаєнка, представників Вінницької облдержадміністрації, ГУ ДФС у Вінницькій області, експертів, представників Громадської ради при ГУ ДФС у області, підприємців, керівників підприємств та  громадських активістів відбувся нещодавно у Вінниці.

В ході зустрічі обговорювалися пропозиції до Закону України  «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податкової лібералізації»  та усунення перешкод  для інвестиційної привабливості  регіону та країни. Концепцію реформування представили експерти  Громадської  ради при  ДФС, Міністерстві фінансів України  ( м.Київ) Тетяна Шевцова та Олександр Шемяткін.

Податкові новації обговорили підприємці та громадські активісти Вінниччини

Серед обговорюваних питань – податок на виведений капітал, створення умов для інвестування та спрощення контролю. Учасники дискусії цікавилися імплементацією запропонованих змін до умов спрощеної системи оподаткування, застосування правил звичайної ціни, оподаткування ПДФО.

Податкові новації обговорили підприємці та громадські активісти Вінниччини

В пропозиціях «круглого столу» знайшли своє відображення також проблемні питання звітності роздрібних реалізаторів алкогольних напоїв і тютюнових виробів.



Переглядів: 2403
Поширень: 0