На сьогоднішній день населення розрахувалось за спожите тепло на 80%. Станом на 3 лютого борг вінничан складає майже 25 мільйонів гривень.

На оперативній нараді з керівниками теплопостачальних організацій міста, яка відбулась 3 лютого, йшлося й про інші проблеми із розрахунками. Перший заступник міського голови Іван Михайлюк зазначив, що вінничани дуже погано стали платити за спожитий газ. Загалом рівень розрахунків населення за блакитне паливо становить лише 37%.

Іван Михайлюк поставив завдання перед керівниками теплопостачальних організацій міста через тиждень на черговій нараді прозвітувати про роботу щодо стягнення заборгованості. «Рівень розрахунків повинен становити не менше 90%, - наголосив перший заступник міського голови. - Тому слід проводити роз\'яснювальну та претензійну роботу серед городян. Крім того, слід відновити та поліпшити роботу груп за участю представників державної виконавчої служби».

Також на нараді було прийняте рішення про створення єдиної бази даних стану внутрішньобудинкових мереж по місту. «Таким чином ми зможемо визначити першочерговість проведення ремонтних робіт на мережах, що дасть можливість знизити кількість поривів та забезпечити стабільність опалювального сезону» - вважає Іван Михайлюк.


Переглядів: 3083
Поширень: 0