Податкова міліція Вінниччини застерігає споживачів від придбання та вживання фальсифікованої алкогольної продукції. Лише за останні дні в Харківській, Миколаївській, Луганській областях, м. Бердичеві на Житомирщині зафіксовано близько трьох десятків смертей внаслідок отруєння сурогатним алкоголем.  

У зв’язку з цим, на Вінниччині співробітники Головного управління ДФС у області здійснюють посилене цілодобове відпрацювання ринку алкогольної продукції з метою вилучення з незаконного обігу фальсифікованих товарів та недопущення їх вживання споживачами.

Окремо слід звернути увагу на придбання алкогольних напоїв через мережу Інтернет, що розповсюджуються країною через служби кур’єрської доставки. Адже під виглядом дорогої елітної продукції світових брендів нерідко продається сурогат, змішаний в кустарних умовах.  

Вінницькі податківці посилили контроль щодо продажу алкогольних товарів та виявлення фальсифікату

На сьогодні в області викрито та припинено діяльність 4 підпільних цехів з виготовлення алкогольної продукції, в тому числі під виглядом елітних брендів. Фіскали також не виключають реалізацію на території області фальсифікату, в тому числі під виглядом офіційних торгових марок, завезених з інших регіонів країни. Дана інформація також відпрацьовується.



Переглядів: 2899
Поширень: 0