Впродовж січня 2017 року платники податків Вінниччини перерахували до зведеного бюджету 978 мільйонів 629,7 тисяч гривень податкових платежів. За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського зазначена сума більш ніж на 20 відсотків або на 167,4 мільйонів гривень перевищує прогнозовану.

У той же час проти січня минулого року надходження до зведеного бюджету зросли більш ніж у два рази, а сума перевищення склала 565 мільйонів гривень. Високопосадовець наголошує, що у січні індикативні показники вдалось виконати за усіма податками і зборами, які адмініструє ДФС у Вінницькій області. Найбільшого ж приросту вдалось досягти з податку на додану вартість з вироблених в Україні товарів – 380,6 мільйонів гривень, податку на доходи фізичних осіб – 100,4 мільйона гривень та  єдиного податку – 43,8 мільйони гривень.

Підсумовуючи результати роботи січня, Руслан Осмоловський висловлює впевненість у тому, що спільно з платниками податків фіскальна служба Вінниччини зможе забезпечити виконання поставлених перед нею завдань, чим сприятиме поліпшенню інвестиційного клімату в регіоні.  



Переглядів: 1734
Поширень: 0