Про це сьогодні під час апаратної наради повідомив директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Володимир Мережко.

Він, зокрема, зазначив, що на реалізацію заходів, передбачених Регіональною програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2017 рік, з обласного бюджету виділено 2 млн. грн., що дозволить:

  • надати 1,5 млн.грн фінансової підтримки на реалізацію не менше 30 інвестиційних проектів;
  • залучити понад 10,0 млн.грн інвестиційних ресурсів;
  • додатково створити понад 250 робочих місць;
  • збільшити податкові надходження від діяльності малого підприємництва до місцевих бюджетів до 1,5 млрд.грн.

З метою представлення інтересів бізнесу 14 липня 2016 року була створена громадська організація «Вінницький Бізнес Клуб», до складу якої увійшли 30 потужних підприємств області. Учасники ГО «Вінницького Бізнес Клубу» здійснили виїзні економічні місії до Чеської Республіки та Грузії.

Представники ГО «Вінницький Бізнес Клуб» долучилися до соціально важливого проекту з впровадження обліково-медичної системи, що на Вінниччині реалізується ГО «Мольфар». За сприяння ГО «Вінницький Бізнес Клуб» було придбано комп’ютерну техніку та меблі для облаштування навчальної аудиторії.

«В 2017 році планується проведення ряду організаційно – інформаційний заходів, направлених на нарощення експортного потенціалу підприємств Вінниччини, організації започаткування та ведення бізнесу в різних сферах економіки»,- зазначив Володимир Мережко.



Переглядів: 2030
Поширень: 0