Із 1 січня 2017 року по 14 квітня 2017 до фіскальної служби надійшло 25784 повідомлень про прийняття працівників на роботу. Проти аналогічного проміжку часу 2016 року – це на 68 відсотків більше. Тоді кількість таких повідомлень становила 17477. Про це каже начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

Посадовець зауважує, що таким чином бізнес нашої області підтверджує позитивне сприйняття останніх змін у законодавстві про працю. „Уже сьогодні ми можемо констатувати той факт, що кожного дня на Вінниччині близько 350 громадян отримують офіційну роботу. А значить матимуть соціальний захист сьогодні і забезпечену старість у майбутньому. Їх, у свою чергу, зможе гарантувати держава, за рахунок отриманих до казни податків на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску”, – підсумовує очільник фіскальної служби Вінниччини.

Нагадаємо, що порядок подання повідомлення про прийняття працівника на роботу визначений постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року N 413. Воно може бути надано засобами електронного зв'язку з використанням електронного цифрового підпису; на паперових носіях разом з копією в електронній формі; на паперових носіях, якщо трудові договори укладено не більше ніж із п'ятьма особами.

Скористатися електронними сервісами подання звітності можна через веб-портал ДФС України за посиланням  



Переглядів: 1964
Поширень: 0