Причому, понад 88 відсотків або близько 13 тисяч з них, кожного місяця надаються через 22 Центри обслуговування платників, що функціонують у Вінницькій області.

Про це зазначає начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський  та додає, що загалом впродовж січня-квітня 2017 року Головним управлінням ДФС у Вінницькій області та його територіальними підрозділами було надано 58,4 тис. адміністративних послуг. З них 51,7 тисяч отримано через Центри обслуговування платників.

Найбільш запитуваною у звітному періоді була послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – 23,3 тис. Друге та третє місце за популярністю посіли послуги з надання витягу з реєстру платників єдиного податку та реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 6,4 тис. та 5,6 тис. відповідно.

Руслан Осмоловський наголошує, що незважаючи на таку кількість наданих сервісних послуг у фіскальній службі Вінниччини дбають, насамперед, про їх якість, оперативність та доступність.



Переглядів: 1586
Поширень: 0