Впродовж січня-серпня 2017 року управлінням внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Вінницькій області (далі – УВБ) проведено 46 службових перевірок та розслідувань.

За поданнями УВБ щодо вжиття заходів реагування, керівниками підрозділів ГУ ДФС області притягнуто до дисциплінарної відповідальності 6 осіб. Ще відносно 21 працівника податкової служби вжито заходи дисциплінарного впливу.

Упродовж 2017 року до правоохоронних органів направлено матеріали 19 перевірок для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

За результатами розгляду матеріалів перевірок УВБ, направлених у грудні 2016 – серпні 2017 року, органами прокуратури Вінницької області за звітний період зареєстровано в Єдиному реєстрі досудових розслідувань 15 кримінальних проваджень, Матеріали 1 кримінального провадження з обвинувальним актом направлено до суду.

Також, протягом звітного періоду за матеріалами УВБ складено 3 протоколи про вчинення адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, відповідальність за яке передбачена частиною першою статті 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що з метою реалізації антикорупційного проекту Державної фіскальної служби України діє сервіс «Пульс» (044) 284-00-07. Зателефонувавши за цим номером, можна надати інформацію щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників структурних підрозділів та територіальних органів ДФС, проблем, які виникають під час здійснення митного контролю та митного оформлення товарів і транспортних засобів, що переміщуються через митний кордон України, а також щодо упередження контрабанди.



Переглядів: 2472
Поширень: 0