За рахунок заходів, вжитих фахівцями підрозділів погашення боргу Вінниччини, протягом січня-серпня 2017 року від боржників області мобілізовано до зведеного бюджету 79,8 млн. грн. З них до держказни надійшло 55,4 млн. грн., до місцевих бюджетів – 24,4 млн. грн.

У розрізі податкових платежів надходження податку на додану вартість від боржників склали 29,4 млн. грн., податку на прибуток – 14,8 млн. грн., податку на доходи фізичних осіб – 9,9 млн. грн., плати за землю – 6,3 млн. грн., акцизного податку – 1,4 млн. грн., інших податків та зборів – 18 млн. грн.

Зокрема, за рахунок реалізації майна боржників (рухомого і нерухомого, цілісних майнових комплексів, майна банкрутів) протягом січня-серпня поточного року до бюджетів усіх рівнів спрямовано 8,1 млн. грн.

Окрім того, впродовж звітного періоду, на виконання рішень суду, в рахунок погашення податкового боргу, з рахунків боржників стягнуто: в обслуговуючих банках 0,7 млн. грн.; за виконавчими документами, через органи Державної виконавчої служби – 1,8 млн. грн. 



Переглядів: 1520
Поширень: 0