Загалом за чотири місяці звітного року платники регіону перерахували до зведеного бюджету понад 3 мільярди 955 мільйонів гривень податків і зборів, перевищивши минулорічний показник більш ніж на 646,4 мільйонів гривень. Про це говорить начальник Головного управління ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

При цьому, посадовець зауважує, що перевиконання проти січня-квітня 2017 року простежується як за надходженнями до державної казни – понад 204,5 мільйонів гривень, так і за платежами до місцевих бюджетів – 441,9 мільйонів гривень.

У розрізі платежів найбільшого приросту у надходженнях проти минулорічного, вдалося досягти з податку на доходи фізичних осіб – понад 429,7 мільйонів гривень, з податку на прибуток – майже 151,2 мільйона гривень та єдиного податку – 81,4 мільйони гривень.

Руслан Осмоловський підсумовує, що такий ефект став можливим завдяки свідомому відношенню бізнесу до сплати всіх належних податкових платежів, а також злагодженій роботі усіх підрозділів ДФС Вінниччини, діяльність яких орієнтована наразі на системний підхід до прогнозно-аналітичної роботи, комплексне відпрацювання податкових ризиків, легалізацію „тіньових” зарплат і зайнятості населення тощо.



Переглядів: 1569
Поширень: 0