Проекти-учасники конкурсу мають бути спрямованими на розвиток та просування найбільш перспективних та інноваційних для конкретного регіону галузей підриємництва. Очікується, що вони будуть орієнтованими на три-п’ять пілотних районів однієї з цільових областей програми. Серед основних умов—до реалізації проектів мають бути залучені не лише кошти Фонду Східна Європа, а й ресурси місцевої громади.

Мета програми «Місцевий економічний розвиток» - підтримати економічний розвиток регіонів України, стимулювати зростання мікро- та малого бізнесу на місцевому рівні.

Подавати заявки на участь у конкурсі можуть недержавні неприбуткові організації зі статусом юридичної особи, які мають досвід роботи в підтримці підприємництва. Проекти можна надсилати до 25 лютого на адресу Фонду Східна Європа у Києві: 03150, Україна, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 55, 3 поверх. Більше інформації можна отримати за тел: +38044 200-3824; 200-3826; 200-3827, або на www.eef.org.ua.

Для довідки:
Фонд Східна Європа—член мережі Фондів Євразія. Починаючи з 1992 р., Фонд Євразія інвестував понад $290 млн., наданих урядом США, та $80 млн. з інших джерел фінансування у більш як 8400 грантів та проектів технічної допомоги у Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Росії, Таджикистані, Туркменістані, Україні та Узбекистані.


Переглядів: 3786
Поширень: 0