Керівник вінницької міліції, Валерій Нонік, привітав своїх підлеглих зі святом Незалежності України- Нашій молодій державі виповнюється лише 20 років, але вона успадкувала найкращі вікові традиції українського народу. Україна стала втіленням духовності, працелюбності, таланту її людей, які прославили благодатну землю далеко за її межами, - зазначив у своєму виступі Валерій Нонік.

- Ми пишемо сторінки незалежної української держави. І лише від нас залежить її майбутнє. Від нашої праці, професійності, самовіддачі, небайдужості кожного. Ми маємо пам’ятати, що країна довірила нам найвідповідальніше завдання – стояти на захисті Закону і Прав людей, миру і спокою у державі.

-За ці роки ми довели, що здатні долати труднощі і досягати успіху. У нас є всі підстави бути певними в своїх силах і з оптимізмом дивитися в майбутнє. Я щиро бажаю нам успіхів у творенні процвітаючої й могутньої держави України. Нехай кожен день буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а наші добрі справи примножать славу рідної України, - сказав на завершення Валерій Нонік.

Керівник вінницької міліції, Валерій Нонік, привітав своїх підлеглих зі святом Незалежності України

З нагоди державного свята найкращі працівники міліції були відзначені спеціальними званнями, відзнаками МВС та УМВС.

Керівник вінницької міліції, Валерій Нонік, привітав своїх підлеглих зі святом Незалежності України

Після завершення урочистостей подарунком для усіх присутніх став святковий концерт.


Переглядів: 5349
Поширень: 0