У кіноконцертній залі «Райдуга» на честь державного свята, на честь річниці незалежності України 24 серпня відбулися урочистості, у яких взяли участь голова обласної державної адміністрації Микола Джига, голова обласної ради Сергій Татусяк, Вінницький міський голова Володимир Гройсман, почесні громадяни Вінницької області та запрошені гості із Республіки Білорусь, республіки Молдова, Придністров’я, делегація із Бєлгородської області Російської Федерації, також гості із Лодзінського, Великопольського та Свєнтокшистського воєводств і консул Республіки Польща.

Вінниччина відсвяткувала річницю своєї держави

Вітаючи присутніх М. Джига сказав, що наш народ значно зміцнів за роки становлення незалежності і чітко усвідомлює в необхідності модернізації держави. Незалежність – це уособлення між минулим та майбутнім, утвердження на міжнародній арені. Молодим людям судилося будувати нову державу на принципах ідейності та рішучості. Приємно зазначити, що є значні успіхи економічного напрямку в усіх сферах виробництва, а якщо говорити конкретніше, то не може не радувати ті показники і той підйом розвитку сільського господарства. Вінниччина має гарний старт, який спостерігається у зростанні економіки, ефективність роботи сільськогосподарських підприємств, інвестиційний розвиток і взагалі модернізація регіону. Урожайність в області є найбільшою у державі і становить 42 ц/га, а зараз поставлено акцент на підтримку аграрного виробництва, так як воно є базовим в регіоні.

Вінниччина відсвяткувала річницю своєї держави

Влада активно працює у напрямку зміцнення здоров’я нації і програма здоров’я це не порожні слова, а програма в дії. На честь свята в область для закладів сільської охорони здоров’я закуплено і сьогодні вручено машини швидкої допомоги, які покращать обслуговування населення на селі.

М. Джига наголосив, що жодна влада не приведе народ до процвітання, якщо сам народ не захоче підключитися до перетворення держави.

Вінниччина відсвяткувала річницю своєї держави

Керівництво області та міста нагородило кращих подолян державними нагородами «За заслуги перед Вінниччиною», офіційними подяками та ювілейними медалями «20 років незалежності України».

Вінниччина відсвяткувала річницю своєї держави

На честь святкувань відбувся урочистий концерт за участю аматорських та заслужених колективів області.

Вінниччина відсвяткувала річницю своєї держави

Завершилося свято об 22 годині - святковим феєрверком з нагоди відзначення 20-ї річниці незалежності України.


Переглядів: 4231
Поширень: 0