Про це повідомили в Управлінні громадської безпеки УМВС України у Вінницькій області. На території області було проведено 358 урочистих заходів у 168 населених пунктах. За минулу добу до органів внутрішніх справ надійшло 30 заяв про злочини. Вжитими оперативними заходами 20 з них були розкриті по «гарячих» слідах. Серед розкритих злочинів 5 крадіжок, 3 факти вилучення зброї, 7 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків та одне ДТП зі смертю.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько другої години ночі 24 серпня поблизу села Якушенці Вінницького району. Водій автомобіля "ФОРД-ФІЕСТА" збив 30 – річну жінку, яка перебігала дорогу. Потерпіла отримала відкриту черепно-мозкову травму. Її доставили у другу міську лікарню міста Вінниці, але під час надання медичної допомоги вона померла. Як стало відомо, за кермом автівки перебував 50 – річний житель міста Львів. За даним фактом проводиться розслідування.

Незаконне зберігання психотропних лікарських засобів виявили вчора працівники Ямпільського райвідділу міліції в 43 – річного жителя Сумської області. Під час перевірки його автомобіля правоохоронці виявили та вилучили 40 пігулок психотропного лікарського засобу «Фенозепам» та 20 пігулок «Гідазепама». Зі слів цього громадянина, ліки він зберігав для власних потреб. Наразі психотропні засоби вилучені і направлені на дослідження. За цим фактом проводиться розслідування і вирішується питання про порушення кримінальної справи.


Переглядів: 2867
Поширень: 0